22. jun. 2013

Swap with Claudia


Glede na to da nisem dobila veliko priložnosti videti kreacije drugih, sem bila prav vesela za swap s Claudio- die amelie. Sicer je tole moj drugi swap ampak prvi je še vedno na poti iz daljne Amerike in jaz nisem mogla čakati, da vam pokažem kaj sem dobila. S Claudio sva se odločili za »anything goes« tag in tukaj je njena čudovita kreacija.
-------------------------------------------------------
I was lucky enough to get the chance to swap with Claudia - die amelie from Austria. This is my second swap, but first one is still on the way so package from Vienna came first and I could not wait to show you what I got. We both agree that anything goes tag will be perfect and here is her beautiful tag.
Zelo, zelo všečen tag s fantastičnem ozadjem in malimi detajli. Super je občutek tole držati v rokah, ko pa običajno občudujemo samo fotke. Claudia je obljubila objavo z navodili kako ga je naredila, zato najbolje, da skočite pogledati na njen blog Von Pappe II.
-------------------------------------------------------------

I totally love it...fantastic background and beautiful details. She promises to show tutorial for this tag, so pop over to her blog Von Pappe II to take a closer look. 

Ampak to še ni vse...poleg taga mi je poslala še luštno knjigico, ki jo je naredila in še nekaj dobrot.   
--------------------------------------------------------------------

And this is not all...she put some extras in the package and a stunning book she made...she is really stamping queen and I love her style...unique and very creative....


Tole pa je tagec, ki sem ga naredila jaz:
---------------------------------------------------------------------
And this tag I made for her:


Claudia thank you very much for playing with me!!