17. mar. 2012

Angel

Malo drugačen angelček.
A little bit different angel.
Stara žlica z bolšjaka, krilca sem narisala in izrezala, dodala distress ink in bleščice Frosted Lace Stickles. Flaška je napolnjena z vodo in bleščicami.

Old spoon from flea market, wings I draw and cut, a little distress ink and Frosted Lace Stickles. Bottle is filled with water and glitters.
Okvir sem izrezala s šablono, ga obdelala z srebrnim embossing prahom in "utijem"- potrebno je več nanosov. Za starinski videz sem ga malo "pošmirglala" in za konec še distress ink.

Frame is made with silver embossing powder and  UTEE, for vintage look I just add distress ink.

Challenges: 
Simon Says Stamp and Show – Anything goes

Hvala za obisk!
Thank you for looking and I am soooo sory for my poor English! :)

12 komentarjev:

Sarah pravi ...

very creative and original - loving the spoon and fabulous wings!!! Thanks so much for joining in the Simon Says Stamp and Show Challenge. Sarah.

Zoechaos pravi ...

WOW completely unique and brilliant, blown away. Thank you for sharing with us at Craft-Room challenge good luck. XOXO Zoe

Janja pravi ...

Ooooo zanimivo, posebno ... lepo. Lp

Maria pravi ...

Wow, what can I say? This is fantastic and so creative! Thanks for joining in with our Shabby/Vintage challenge over at the Craft-Room, and good luck.

Maria x

helena pravi ...

Vauuuu kakšna ideja... zelo mi je všeč. Dobro si se znašla pri izdelavi okvirja, saj je videti kor bi bil čisto zares iz srebra.

Vladuška pravi ...

Odlično, zelo lepa zadevica. Si me res navdušila s tem izdelkom in izdelavo.

froebelsternchen pravi ...

BRILLIANT!

Mervi pravi ...

Really gorgeous and unique!
Thank you for sharing with us at Craft-Room Vintage Challenge, good luck;-))m

Pia S pravi ...

This is really cool! A spoon and a pair of wings - and you get this lovely work of art! I like!

craft-roomjulia pravi ...

This is amazing, you are so creative and imaginative. Thanks for joining us at Craft Room Challenge and good luck. Julia xxxe

HRANDICA pravi ...

Tale angleček je naravnost enkraten in neponovljiv. Nisem ga še videla v takšni izveedbi in me je zato res navdušil. Bravo.

HRANDICA pravi ...

Tale angleček je naravnost enkraten in neponovljiv. Nisem ga še videla v takšni izveedbi in me je zato res navdušil. Bravo.